RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Honkballers hebben last van regen

HONKBAL - De Apeldoornse honkballers ondervonden zondagmiddag behoorlijk veel last van het weer. De wedstrijd tussen Robur’58 en Moorfielders werd zelfs ’s ochtends vroeg al afgelast. Het veld van de Apeldoornse vereniging was niet bespeelbaar. WSB moest op pad naar Breda om daar te spelen tegen Jeka. De Apeldoorners wisten vooraf dat er minimaal vijf innings gespeeld dienden te worden om de wedstrijd geldig te laten zijn. Dat gebeurde ook. Na exact vijf speelbeurten besloten beide teams het voor gezien te houden. Op dat moment was de stand 0-7 in het voordeel van WSB.

Ronald Bosman, coach van de Apeldoorners verklaarde:” We zijn tegen Jeka verder gegaan in de goede lijn van de afgelopen weken. Verdedigend waren we weer sterk en ook aan slag waren we lekker bezig met honkslagen op de juiste momenten. Donovan Wever sloeg er drie en ook rookie Job Kremer was goed voor twee honkslagen. Als catcher speelde Kremer ook een lekkere partij.”

Met nog één wedstrijd te gaan staat WSB momenteel derde in de Topklasse.

Honkbal

Topklasse: Jeka – WSB: 0 -7 (5 innings)

2C: Robur ’58 – Moorfielders: afgelast

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn