RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Handbaloverzicht: Eerste punten voor vrouwen Achilles

HANDBAL – De vrouwen van Achilles wonnen zaterdagavond hun eerste wedstrijd. De handbalmannen kwamen in de uitwedstrijd tegen DOS niet verder dan een gelijkspel. Nadat de twee eerdere wedstrijden waren gewonnen, speelde de mannen van Nick Zwarteveen zaterdagavond met 28-28 gelijk. Ook bij rust hielden de ploegen elkaar met 15-15 al in evenwicht. Aan het einde zag trainer Nick Zwarteveen de ploeg uit Emmen gelijkmaken. Zijn team had in de laatste seconden balbezit en de mogelijkheid om de wedstrijd te beslissen, maar wist de kansen om de zege naar zich toe te trekken niet te benutten. Zwarteveen baalde van het puntverlies: ”Het ging eigenlijk de hele wedstrijd gelijk op. Wij hebben wel kansen gehad om het af te maken, maar hebben die niet voldoende weten te benutten. Op dit moment ben ik niet tevreden met het ene punt dat we hier hebben meegenomen, maar vraag het me morgen nog maar een keer want dan ben ik het wellicht wel”, aldus Zwarteveen. Achilles staat met twee overwinningen en het gelijke spel van vandaag nog steeds in de bovenste regionen in de hoofdklasse.

In de 2e klasse wonnen de vrouwen van achilles hun eerste wedstrijd. Na verliespartijen tegen Broekland en tegen Holten werd zaterdag van LHC2 in eigen huis met 20-18 gewonnen. Door de winst zijn de vrouwen van Achilles voorlopig verlost van de rode lantaarn.

Uitslagen handbal

Mannen

Hoofdklasse: 20.15 u. DOS - Achilles 1: 28-28 (15-15)

Vrouwen

2e klasse: 19.15 u. Achilles 1 – LHC 2: 20-18

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn