RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Handballers Achilles blijven op titelkoers

HANDBAL – De handbalmannen van Achilles blijven op koers voor het kampioenschap in de hoofdklasse. Tegen Duiven werd een 20-24 achterstand in de Mheenhal omgedraaid in een 30-26 overwinning. En dat allemaal in de laatste 10 minuten.

Het leek er lang op dat Apeldoorn in deze wedstrijd aan het kortste eind zou trekken. Met de rust stond Achilles zes punten achter, doordat het totaal geen vat kreeg op de aanvallers van Duiven. Met nog vier punten voorsprong leek er dan ook voor de gasten geen vuiltje aan de lucht. Niets bleek echter minder waar. De handbalmannen van Achilles kregen de geest en sleepten alsnog de zege binnen.

De ploeg van trainer Nick Zwarteveen denderde in de slotfase over Duiven heen en na de 27-26 door de Apeldoornse Belg Andreas Seghers was het verzet van Duiven gebroken.

Door de winst blijft Achilles koploper in de hoofdklasse. Met nog drie duels te spelen heeft het een voorsprong van drie punten op Artemis'15, dat echter één wedstrijd minder heeft gespeeld.

Vrouwen

De vrouwen van Achilles verloren in 2A met 34-17 vrij kansloos van Kwiek en staan laatste met 5 punten uit zestien duels.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.