RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Gouden Daniëlle verrast met nationale titel

ATLETIEK - Een verrassing bij het hinkstapspringen vrouwen. De Apeldoornse Daniëlle Spek (22) pakte daar tot ieders verbazing de gouden medaille tijdens de nationale indoorkampioenschappen. De 22-jarige atlete won met een afstand van 12,65 meter. Die afstand realiseerde ze bij haar vijfde poging. Meteen vanaf het begin, bij haar eerste sprong, ging het goed voor Spek. Ze sprong 12.42 en ging daar in haar vierde beurt, toen de concurrentie toch wel dichterbij leek te komen, met 12.53 nog eens overheen.

Die 12.42 was al een persoonlijk record voor Spek, die dit seizoen tot doel had om boven de 12,5 meter te springen. Daar kan nu definitief een streep door want met 12,65 in haar vijfde poging haalde ze niet alleen die doelstelling, maar werd ze en passant ook nog Nederlands Kampioen. Spek die vooraf wel had gedacht te kunnen gaan voor een plaats op het podium had met dit scenario totaal geen rekening gehouden. Meruska Eduarda werd tweede met een sprong van 12.50 m. en Louise Taatgen was met 12.48 m. goed genoeg voor het brons.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn