RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Goud voor Frederic Bedou

KARATE - De Apeldoorner Frederic Bedou won vorig weekend op het Syke internationale karate toernooi de gouden medaille. Bedou raakte op 18 februari 2019 geblesseerd op het EK Karate. Een knie-operatie was noodzakelijk en zorgde er voor dat hij 7 maanden uitgeschakeld was. Nu is hij weer terug en dat liet hij weten ook. Op het Syke international karate toernooi in Duitsland nam hij gelijk een gouden medaille mee terug naar Nederland. Na drie winstpartijen met 9-0, en één met 8-0, won hij vervolgens ook de finale  met maar liefst 9-1.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn