RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Gewonde wielrenner mag weer naar huis

APELDOORN - Een van de Deense wielrenners is zondag na een val tijdens de koppelkoers gewond geraakt. Dat bevestigt Toni Denneboom, directeur van het Omnisport Centrum in Apeldoorn.

Zijn fiets sneed 'als een scheermes' door het hout van de wielerbaan. Vervolgens bleef de gevallen wielrenner met zijn been en bil achter een uitstekend stuk hout hangen.

De brandweer heeft de Deen losgemaakt van de baan. Toen is hij met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij behandeld en zijn de verwondingen gehecht, laat Denneboom weten. Volgens hem mag de sporter vandaag weer naar huis.

Ook de schade aan de wielerbaan is inmiddels hersteld.

Zie ook: Ernstig ongeval met baanwielrenner op baan in Apeldoorn

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn