RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Geen paniek bij Korfballers KV Apeldoorn

KORFBAL – Zaterdagmiddag noteerden de korfballers van KV Apeldoorn de derde nederlaag op rij. Het Vriezeveense  Amicitia bleek met 14-23 te sterk voor de ploeg van trainster Joyce de Boer. Toch was er na afloop geen sprake van paniek.

Aanvoerder  Martijn Hendriks: ,,We weten dat het een moeilijk seizoen gaat worden en hebben afgesproken om zeker in het begin niet op het resultaat te focussen. We willen meer bezig zijn met beter worden. Elke wedstrijd stappen zetten.”

Een van die stappen zal ongetwijfeld een verbetering van het rendement zijn. Niet alleen misten de Apeldoorners veel afstandschoten maar ook belandden er zaterdagmiddag vier van de zes strafballen naast de mand. ,,Ja dat moet duidelijk beter”, aldus Hendriks. ,, Ik ben ervan overtuigd dat als we meer gaan scoren dat dan ook ons zelfvertrouwen gaat toenemen." Op de slotvraag of KV Apeldoorn ook na dit seizoen nog in de eerste klasse zal uitkomen volgt dan ook een overtuigend ja.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn