• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Geen finale voor Schaap

KARATE - De Apeldoornse Jamie-Bo Schaap van Karate-DO Smaal heeft het op het WK in Chili niet gered om zich te kwalificeren voor de finaleronde van dit weekend. Op het jeugd-WK karate in Chili behaalde ze voor haar oefening op het onderdeel kata niet voldoende punten om bij de eerste vier van haar groep te komen. Het was voor de 15-jarige Jamie-Bo Schaap de eerste keer dat ze deelnam aan een groot internationaal landentoernooi en ondanks de vroege uitschakeling gat ze toe dat dat voor haar naar meer smaakte: ,,Het was een hele ervaring. Voor mijn gevoel heb ik een goede oefening gedraaid, al kan het altijd beter. Ik ben op zich wel tevreden”, gaf de jeugdige Karateka vanuit Santiago aan de verslaggever van de Stentor aan.

Schaap hoopt zich op de meetmomenten in de komende maanden te plaatsen voor het Europees kampioenschap, dat komend jaar in februari op de agenda staat

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn