• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Geen beloning voor vrouwen victoria Boys

VROUWENVOETBAL - De vrouwen van Victoria Boys kregen zondagmiddag tegen Buitenveldert 2 niet waar ze recht op hadden. Vlak voor tijd kwam de thuisploeg via Liset Buchwald op 2-1, maar een penalty in de laatste minuut bracht Buitenveldert alsnog langszij. Trainer Alparslan Kirboga was dubbel over de wedstrijd: ,,Positief vandaag is dat we ons goede gevoel en ons goede spel weer terug beginnen te krijgen. Negatief is dat we onszelf vergaten te belonen door van de vijftien kansen er uiteindelijk maar twee te benutten.”

Klarenbeek blijft tweede

Klarenbeek won in 1B met 0-2 van St.Annaparochie en blijft tweede. Kim Heuvelink schoot na een kwartier raak voor de Klarenbeekse vrouwen en Cynthia Beekhuis stelde vlak na rust met een fraai lobje de winst definitief veilig. Lisanne van Gurp maakte na 16 maanden afwezigheid wegens een knieblessure, haar rentree en bekroonde die bijna met een doelpunt. Trainer Jan Ligtenberg vond zijn ploeg over de hele wedstrijd de betere partij en de winst dan ook terecht en verklaarde met name verheugd te zijn weer over van Gurp te kunnen beschikken.

Ruime winst ZVV '56 

In de 2e klasse C won ZVV ’56 met ruime cijfers van Hollandscheveld (7-3). Marije Wientjes en Vera Leliveld scoorden ieder twee maal en verder waren er drie eigen doelpunten van Hollandscheveld. De ploeg van Marcel Das staat nu vierde en kan nog stijgen als ook de laatste twee wedstrijden van het seizoen worden gewonnen.

Uitslagen vrouwenvoetbal

1B. 15.00: St. Annaparochie - Klarenbeek: 0-2 (0-1)

2C. 15.00: ZVV ’56 - Hollandscheveld: 7-3

1C. 14.00: Victoria Boys – Buitenveldert 2: 2-2 (0-1)

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn