RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Geen 1e divisie voor tafeltennis de Veluwe

TAFELTENNIS - Tafeltennisclub de Veluwe kan geen team op de been brengen om dit seizoen in de eerste divisie te kunnen gaan spelen. De oudjes Paul Haldan (54) en Ron van Spanje (59) hebben respectievelijk last van ongemakken of willen niet meer op pad om uitwedstrijden te spelen. Dus is besloten om te stoppen en de jonge talentvolle speler Lode Hulshof, die pas 16 jaar is, onder te brengen in Duitsland bij Borussia Dusseldorf waar hij op hoog niveau kan blijven spelen. De Veluwe zal komend seizoen uitkomen in de promotieklasse, omdat de club daar momenteel wel de spelers voor heeft.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn