RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

FRANK VAN BINSBERGEN NIEUWE TRAINER SV EERBEEKSE BOYS

VOETBAL - Eerbeekse Boys heeft een nieuwe hoofdtrainer, vanaf zomer 2021 is Frank van Binsbergen de nieuwe hoofdtrainer van SV Eerbeekse Boys.

Frank van Binsbergen heeft de afgelopen vier seizoenen de hoofdmacht van Loenermark onder zijn hoede gehad en daarvoor was hij trainer bij VV Rheden. Als speler heeft de nieuwe trainer van Eerbeekse Boys op hoog niveau gespeeld bij ondermeer De Graafschap, Rheden en de Bataven.

Bestuurslid Peter Hommel is blij met de nieuwe trainer, ,,Een jonge trainer met de nodige ervaring, die ons verder zal helpen de huidige spelersgroep van het eerste beter te maken, zodat wij een stabiele derde klasse worden met een vaste plek in het linkerrijtje. Wij merkten in de sollicitatie procedure dat alle trainers ons plaatje van de goede jeugdopleiding, met een zeer talentvolle JO19-1 team en een sterk tweede elftal dat op een goed niveau speelt, aantrekkelijk vonden. Ook Frank van Binsbergen sprak dit aan”, vertelt Hommel trots. ,,Wijj hopen allen dat iedereen weer snel kan gaan voetballen, en onze huidige trainer Hans uit den Boogaard op een goede wijze het seizoen bij ons kan afronden.”

bron: website Eerbeekse boys

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn