RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

EK Volleybal in Apeldoorn

VOLLEYBAL – Het Europese volleybalkampioenschap voor mannen begint op 13 september in Rotterdam, maar er zullen ook drie wedstrijden in Apeldoorn worden gespeeld.

Op het Raadhuisplein staat sinds vorige week een grote aftelklok die exact aangeeft wanneer het EK Volleybal 2019 van start gaat. Op die manier wil de gemeente Apeldoorn aandacht geven aan dit evenement en het EK volleybal zichtbaar maken in de Apeldoornse binnenstad. Afgelopen jaren is Apeldoorn regelmatig gastheer geweest van grote volleybal- en beachvolleybaltoernooien en eind september doet het volleybalspektakel Apeldoorn wederom aan.

Het Ek gaat van start op vrijdag 13 september in Rotterdam, waar de Nederlandse mannen openen tegen Montenegro. De dagen daarna speelt Oranje achtereenvolgens tegen Oekraïne, Polen, Estland en Tsjechië. De laatste twee wedstrijden zullen in Amsterdam gespeeld worden. Als Oranje zich bij de eerste vier teams in de poule plaatst dan speelt het de volgende wedstrijd in Apeldoorn.

Op zaterdag 21 september staan namelijk de twee achtste finales op het programma in het Omnisportcentrum en de winnaars van deze wedstrijden strijden maandagavond tegen elkaar om een plaats in de halve finale.

Kaarten zijn te bestellen via de website. www.volleybal.nl/ek-mannen

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn