RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Geen EK ondanks limiet voor Nout Wardenburg

ATLETIEK - Apeldoorner Nout Wardenburg liep zaterdagmiddag tijdens het NK-indoor atletiek de EK-limiet op de 400 meter. In de tweede serie liep hij een tijd van 47,6 sec. Een tijd die naast de limiet ook goed was voor een plek in de finale van zondag. In die finale eindigde hij echter met 47,68 slechts op de zesde plaats. De finale werd gewonnen door Liemarvin Bonevacia met een tijd van 45.99.

De 24-jarige Wardenburg was één van de vijf atleten die onder de limiet van 47,20 seconden hebben gelopen. Namens Nederland mogen echter maar drie atleten uitgezonden worden naar het EK, volgende maand in Polen. Daar zit Wardenburg vooralsnog niet bij. Het is echter wel zo goed als zeker dat hij zal uitkomen op de 4x400 meter, een afstand waarvoor Nederland op het EK nog wel moet worden uitgenodigd. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn