• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Eindelijk winst voor Alternovrouwen

Door Gerard Phylipsen

VOLLEYBAL - Zaterdagavond moesten de vrouwen van Dros-Alterno tegen het Talententeam uit Arnhem spelen. De Apeldoornse vrouwen wonnen eindelijk weer eens. In de Alternohal werd het 3-0 voor de ploeg van trainer William Klaver. Het was niet alleen een wedstrijd om van de laatste plaats af te komen, maar ook om het vertrouwen weer terug te krijgen. Alternocoach William Klaver besloot om met een iets afwijkende opstelling te beginnen. Zo startte hij met Anne Zijl als passer/loper en Moniek Jansen als diagonaal. De eerste set liep vrijwel gelijk op tot 23-23, waarna Kirsten Broring de twee winnende punten binnenhaalde (25-23). Hierdoor kreeg Alterno meer en meer vertrouwen en William Klaver liet dan ook de zes basisspeelsters bijna de gehele wedstrijd gewoon staan. De tweede en derde set werd vervolgens ruim gewonnen met tweemaal 25-18. Door deze overwiningheeft Dros-Alterno nu de laatste plaats in de stand verlaten en deze overgedragen aan de vrouwen van het Talentteam.

Eredivisie: Dros Alterno - Talentteam: 3-0 (25-23, 25-18, 25-18)

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn