RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Eindelijk kunnen waterpolosters Aquapoldro weer juichen

WATERPOLO - De vrouwen van Aquapoldro konden na vijf verliespartijen op rij eindelijk weer eens juichen. Met 11-6 werd De Sprengh, momenteel tweede in de 1e klasse A, aan de Apeldoornse zegekar gebonden. De Apeldoornse vrouwen behielden de gehele wedstrijd een voorsprong en kwamen eigenlijk niet in de problemen. Lisa Hengeveld was met drie treffers de meeste scorende speelster aan Apeldoornse zijde.

Aanvoerster Lisa Hengeveld complimenteerde vooral de Apeldoornse verdediging: ,,Onze goalie was erg sterk maar met name Romy van Bijsteren speelde verdedigend een erg goede partij. Als je het dan ook aanvallend af weet te maken dan pak je een lekkere overwinning.” 

Door de winst staat Aquapoldro momenteel achtste met 13 punten uit 13 wedstrijden.

Mannen

De mannen kwamen dit weekend niet in actie. Zij mogen volgende week proberen om tegen de Walvisch uit de onderste regionen weg te komen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn