RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Eerste zege handballers Achilles

HANDBAL - De handbalmannen van Achilles hebben hun eerste wedstrijd gewonnen. De uitwedstrijd tegen Erix werd met18-19 in Apeldoorns voordeel beslist. Volgens trainer Nick Zwarteveen van Achilles een moeizame wedstrijd van zijn mannen: “We hebben een goede voorbereiding gehad tegen allemaal ploegen die hoger spelen dan wij, maar als je zoals zaterdag tegen technisch mindere teams komt te staan, die ook veel fysieker zijn ingesteld, dan hebben we het moeilijk. Grote winstpunt is echter dan we in tegenstelling tot vorig seizoen deze wedstrijd nu wel over de streep hebben weten te trekken.

Vlak voor tijd leidde Achilles nog met twee goals verschil maar met een half minuutje op de klok verkleinde de thuisploeg de marge tot één. “Wij kwamen toen echter in balbezit en hebben het goed uitgespeeld”, aldus Zwarteveen

In de 2e klasse verloren de vrouwen van Achilles hun openingsduel met dezelfde cijfers. Thuis tegen HV Holten werd het eveneens 18-19 alleen echter in het voordeel van de gasten uit Holten.

Handbal

Mannen hoofdklasse: Erix – Achilles: 18-19

Vrouwen 2e klasse: Achilles – Holten: 18-19

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn