RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Eerste winst Futsal apeldoorn

FUTSAL – De zaalvoetballers van Apeldoorn hebben de eerste overwinning van de competitie te pakken. De eerste thuiswedstrijd, die werd afgewerkt in de Mheenhal aan de Zilverschoon in Apeldoorn, leverde ook meteen de eerste punten op.

Gingen de eerste twee competitiewedstrijden nog verloren voor het team van Mo Bouta, een echte tik kreeg Apeldoorn vorig weekend, door het 11-6 verlies in de beker tegen het vorig seizoen gedegradeerde Zeemacht uit Den Helder.

Vrijdagavond was al deze malaise even vergeten. In de Mheenhal werd het 11-7 voor de Apeldoorners tegen Feijenoord. Bij rust stond de thuisploeg al met 8-1 voor maar in de tweede doorgang wisten de gasten de kloof van 7 punten nog terug te brengen naar vier.

Voor Futsal Apeldoorn waren Redouan Boundati (3), Reza Ngarigota (3), Yasin Erdal (2), Jordy Woerdman (2) en Cihan Ozcan trefzeker. De zeven treffers van Feyenoord Futsal kwamen van Ibo Ozbilek (2), Shibi Rojer, Jermain Sewambar (2), Danny Browne en Walid Mossaoui. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn