RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Eerste juichmoment korfballers KV Apeldoorn

KOFBAL – De korfballers van KV Apeldoorn hebben hun eerste overwinning te pakken. Op eigen veld was de ploeg van Jan Tonny Visser rode lantaarndrager NOVA ruim de baas. Het werd uiteindelijk 22-17 in Apeldoorns voordeel. “We hebben terecht gewonnen”, aldus Visser. “Ons spel was goed en eindelijk waren we ook scorend goed op dreef. We komen tot 22 doelpunten en als je wedstrijden wilt winnen dan moet je er toch echt meer dan 20 maken. Dat was ons afgelopen weken nog niet eerder gelukt.”

Vooral de vrouwen waren bij de thuisploeg lekker op dreef. Met vijf treffers voor René Havenaar en Lissa Dibbink en vier voor Alineke Sluis, waren de vrouwen deze wedstrijd goed voor meer dan de helft van de Apeldoornse productie. Apeldoorn staat na vijf wedstrijden op de zesde plaats en houdt in ieder geval voorlopig twee ploegen onder zich.

Uitslag Korfbal

1C: KV Apeldoorn – NOVA: 22-17

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn