RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamo wint volleybaltopper tegen Orion

APELDOORN - Dynamo heeft de topper in de volleybal eredivisie tegen Orion met 3-1 gewonnen.

De ploeg uit Apeldoorn won de eerste set met 25-19, maar daarna werd het 1-1 via een 25-20 winst in de tweede set voor de Doetinchemse formatie. Dynamo maakte het daarna af met 25-22 en 25-17.

In de stand staan de Apeldoorners op kop met 12 punten uit vier wedstijden. Dynamo is als enige ploeg nog zonder puntverlies. Vocasa uit Nijmegen doet het verrassend goed op de vijfde plaats. Orion staat voorlopig zesde, maar heeft pas twee duels gespeeld.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn