RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamo-vrouwen verliezen eerste thuisduel

VOLLEYBAL - In de topdivisie verloren de vrouwen van Dynamo hun eerste thuiswedstrijd. Tegen het uit de eredivisie gedegradeerde US Amsterdam werd het 1-3. Dat de ploeg van coach Michael Beugelsdijk nog zoekende is, bleek duidelijk tijdens de wedstrijd van zaterdag. Dynamo zat in de eerste doorgang niet in de wedstrijd maar won na achterstand en een aantal wissels met 25-21wel de tweede doorgang.

US was echter zaterdag de gehele wedstrijd de sterkere ploeg. Ook in de derde en vierde set bleven de Amsterdammers de Apeldoorners telkens net ietsjes voor.

De reserves van Alterno wonnen in Huizen hun eerste wedstrijd van het seizoen met 1-3 van PDK. Alleen de tweede set ging verloren. Na twee verliespartijen een mooie opsteker voor de vrouwen van trainer Arno Lippman.

De mannen van Alterno hebben ook hun tweede wedstrijd omgezet in een zege. Al werd wederom niet de volle buit binnengehaald. Alterno leverde meteen de openingsset in Deventer in maar won vervolgens de volgende drie doorgangen, met een 1-3 als uiteindelijk resultaat.

 

Uitslagen Volleybal

Vrouwen, topdivisie: Dynamo – US: 1-3 (19-25, 25-21, 18-25, 23-25).

Vrouwen, topdivisie: PDK Huizen – Alterno 2: 1-3 (10-25, 23-25, 25-23, 18-25)

Mannen, 3e divisie: Avior 2 – Alterno 1: 1-3 (25-20, 19-25, 13-25,21-25)

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn