RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamo verrast burgemeester Heerts met speciaal mondkapje

VOLLEYBAL - De nieuwe Draisma Dynamo-mondkapjes vallen uitstekend in de smaak. De meest recente merchandise uit de clubshop kan zich meteen al in prominente belangstelling verheugen. Niemand minder Ton Heerts, burgemeester van Apeldoorn, toonde zich zeer onder de indruk van het bijzondere collectors item.

Peter de Vries en Arjan de Frens waren woensdag te gast op het stadhuis om nader kennis te maken met het voormalige PvdA-Kamerlid. Hoewel de burgemeester er als voorzitter van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland momenteel een extra taak bij heeft, en een voortrekkersrol vervult in de strijd tegen een verdere verspreiding van het coronavirus, nam hij ruimschoots de tijd om met beide bestuursleden van de Stichting Topvolleybal Dynamo van gedachten te wisselen. Heerts toonde zich zeer geïnteresseerd in het wel en wee van Draisma Dynamo en beloofde binnenkort, als er weer toeschouwers aanwezig mogen zijn sportwedstrijden, het beste sportteam uit zijn gemeente een keer persoonlijk te komen aanmoedigen.

De fervente supporter van eredivisievoetbalclub FC Twente is geen onbekende in de lokale sportwereld. Hij bekleedde een aantal jaren het voorzitterschap van voetbalvereniging Apeldoornse Boys en was in 2012 ook nauw betrokken bij een – vergeefse – reddingspoging van het betaalde voetbal ter plaatse. Ook had de Apeldoornse burgemeester zitting in de Raad van Commissarissen van zijn favoriete club FC Twente.

De kans om zich te laten vereeuwigen met een Draisma Dynamo-mondkapje liet Heerts zich uiteraard niet ontnemen. Zoals het een geëngageerd burgemeester betaamt geeft hij graag het goede voorbeeld en poseerde hij samen met zijn gasten gewillig voor de camera van zijn kabinetschef Marjan Thalen.

Bron; website Dynamo.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn