RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamo trekt zich terug uit Europa Cup

VOLLEYBAL - Het bestuur van de Stichting Topvolleybal Dynamo heeft besloten om het team van Draisma Dynamo terug te trekken uit het toernooi om de CEV Cup. Met pijn in het hart is deze beslissing genomen. Vanwege de geldende coronarestricties zien bestuur en technische staf eenvoudigweg geen mogelijkheden om de dubbele ontmoeting in de zestiende finales tegen SK Ankara te laten doorgaan.

,,Je moet met 50 procent kennis 100 procent beslissingen nemen. Het is een optelsom van factoren, je moet echter keuzes maken. De gezondheid van de spelers gaat voor alles. Mijn sportieve hart huilt, maar het moet wel verantwoord blijven”, licht Arie Verbeek namens het teammanagement het genomen besluit toe. Verbeek vertegenwoordigde Draisma Dynamo bij een video-overleg met de Nevobo, CEV en de Turkse tegenstander. Op woensdag 11 november had Draisma Dynamo de ploeg uit Ankara in Apeldoorn moeten ontvangen. Een week later stond de returnwedstrijd in de Turkse hoofdstad gepland. Vanwege het tijdelijke verbod op zaalsporten in Nederland, dat geldt sinds de meest recente coronamaatregelen van de regering, is het spelen van volleybalwedstrijden in de Draisma Dynamo Arena voorlopig sowieso uitgesloten. De optie om beide duels af te werken in Ankara of op neutraal terrein stuitte eveneens op problemen van praktische aard in de vorm van eventuele quarantaines. ,,Daarnaast speelt het sportieve aspect natuurlijk ook mee”, wijst Verbeek erop dat de spelers van Draisma Dynamo sinds de afkondiging van premier Rutte niet meer in groepsverband hebben mogen trainen en nagenoeg onvoorbereid op het vliegtuig hadden moeten stappen. Alle onmogelijkheden op een rijtje zettend restte de Stichting Topvolleybal Dynamo weinig anders dan aan de Europese volleybalbond mee te delen dat Draisma Dynamo noodgedwongen afziet van verdere deelname aan het huidige Europacupseizoen. Bron; website Draisma Dynamo.
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn