RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamo strandt in halve finale Supercup

VOLLEYBAL - De opzet is anders, omdat vanwege corona dit jaar nou eenmaal alles anders dan anders is. Het resultaat was echter hetzelfde. Dynamo verkeek zich zaterdagavond opnieuw lelijk op de weerbaarheid van de Achterhoekers. Orion versperde wederom de Apeldoorners de weg naar de finalewedstrijd voor een nieuwe prijs.

Bijna een jaar geleden bleef Orion in één wedstrijd om de Supercup Dynamo ook al met 3-2 de baas. Zaterdagavond werd dit scenario herhaald. Bij een 2-1 voorsprong in sets vatte Dynamo de klus te gemakkelijk op. In het tweede deel van de vierde set gaf het de wedstrijd definitief uit handen. Toen Sjoerd Hoogendoorn bij 20-24 in het net serveerde, veroordeelde het team van Strikwerda zichzelf tot overwerk. In die beslissende vijfde set deed een opslagserie van de Australiër Adam White Dynamo al meteen danig van kleur verschieten. Met 1-6 keek de ploeg hierdoor al direct tegen een nagenoeg onoverbrugbare achterstand aan. Mede dankzij enkele punten van de verbeten strijdende Jeroen Rauwerdink kwam Dynamo nog terug tot 10-13. De eindspurt werd echter te laat ingezet.

Hierdoor speelt Orion zondag de finale tegen bekerhouder Lycurgus, dat zich doordat Sliedrecht Sport zich vanwege een aantal coronabesmettingen terugtrok, automatisch plaatste voor de eindstrijd.

Active Living Orion – Draisma Dynamo 3-2 (16-25, 25-22, 15-25, 25-20, 15-11).

Bron: Website Dynamo, Rob Kruitbosch.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn