RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamo niet verder in Champions League

VOLLEYBAL - Dynamo is er niet in geslaagd de tweede kwalificatieronde in de Champions League te bereiken. Na de overtuigende voorstelling tegen Stroitel Minsk was de equipe van trainer Redbad Strikwerda donderdag in Jastrzębie-Zdrój niet opgewassen tegen Jastrzębski Węgiel. De Poolse power was eenvoudigweg te machtig. Een illusie armer, maar met een flinke dosis ervaringen rijker wordt het Europese avontuur in november in de zestiende finales van de CEV Cup vervolgd tegen het Turkse SK Ankara.
Bron: website Dynamo.
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn