• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamo maakt eerste zestal speelsters bekend

VOLLEYBAL - Het eerste vrouwenteam van Dynamo maakte vandaag de eerste zes speelsters voor het nieuwe seizoen bekend.  Naast de zes speelsters werd eerder al het blijven van de technische staf publiekelijk. Michael Beugelsdijk, assistent Jorg Radstake en teammanager Ernst Lettink tekenden onlangs een nieuw contract. De ambitie bij Dynamo is groot. Binnen twee jaar wil het met het vrouwenteam de stap naar de eredivisie maken. Er wordt hard gewerkt aan een eredivisiewaardig programma en de nodige randvoorwaarden.Hiervan gaan in ieder geval libero Melissa Rouw (21), passer-loper Lianne Sonneveld (17), de midspeelsters Heleen van der Heijden (20) en Yolenthe van Heck (26), diagonaal Kelly van de Haar (23) en spelverdeelster Lisanne Samsom (21) profiteren. Zij hebben zich inmiddels voor een extra seizoen verbonden aan Dynamo.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00