RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamo loot Minsk en Węgiel

VOLLEYBAL - Dynamo mag zich opmaken voor pittige Europacupreizen naar Belarus en Polen. Bij de loting voor de eerste ronde van de Champions League werd de Apeldoorners vrijdag gekoppeld aan Stroitel Minsk en Jastrzębski Węgiel.

De eerste van de drie driekampen in Poule C staat vastgesteld in de week van 22 t/m 24 september in de momenteel door politieke onrust geteisterde Wit-Russische hoofdstad Minsk. Een week later staan de drie teams tegenover elkaar in de Draisma Dynamo Arena. Van 6 t/m 8 oktober vindt het afsluitende mini-toernooi plaats in het Pools-Tsjechische grensgebied gelegen Jastrzębie-Zdrój. De poulewinnaar gaat verder naar de tweede ronde van de Champions League.

Voor Dynamo en Jastrzębski Węgiel betekent het een weerzien. In het seizoen 2007-2008 kwamen beide clubs elkaar al eerder tegen in de Champions League. In het kort tevoren geopende Omnisport schreef de Poolse landskampioen van 2004 de eerste ontmoeting destijds met 1-3 op z’n naam. Een week later waren de Sileziërs in eigen huis andermaal een maatje groot: 3-0. De toen 22-jarige Jeroen Rauwerdink maakte bijna dertien jaar geleden ook al deel uit van de Dynamo-selectie.

Bron: website Dynamo.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn