RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamo in strijd om Supercup

VOLLEYBAL – Zondag staat in Doetinchem de openingswedstrijd van het nieuwe volleybalseizoen bij de mannen op het programma. Traditionele opening van de nieuwe competitie is de strijd om de Supercup. Aangezien Dynamo afgelopen seizoen de beker won en Orion verrassend in de strijd om het Landskampioenschap het gedoodverfde Lycurgus versloeg, mogen beide teams zondag om 14.00 uur aantreden in de strijd om de eerste prijs van het seizoen. Beide teams wonnen de Supercup al eerder. Orion twee maal (2006 en 2011) en Dynamo trad maar liefst 15x aan in de strijd om deze prijs en won hem acht maal. Het belooft zondag een spannende strijd te worden. Mede doordat de teams met de nodige nieuwe aanwinsten zullen komen en ook gezien de korte voorbereidingstijd behoort een spectaculaire wedstrijd tot de verwachtingen.

Bij Dynamo is er de terugkeer van routinier Jeroen Rauwerdink en de komst van de Schot Seain Cook. De andere nieuwe mannen van Dynamo zijn Joris, Berkhout, Sjors Tijhuis en Jeffrey Klok, de 19-jarige zoon van ex-international Marko. Samen met voormalig passer/loper Mats Kruiswijk zal Klok dit seizoen de libero-positie opvullen. Met al die aanwinsten hoopt Draisma Dynamo dit seizoen te gaan bewijzen dat het permanent terug is bij de nationale top.

Bij Orion fungeert voormalig speler Joris Marcelis dit seizoen als assistent-coach. Ook Orion heeft een aantal nieuwe spelers aangetrokken. Naast Jannes van der Ham versterken Ieuan Lamb, Noah van Dam, David Bes, Jelle Hilarius, Rudy Schneider én Adam White dit seizoen de gelederen. De 2,03 meter lange ex-international White werd afgelopen seizoen in Duitsland óók landskampioen met Berlin Recycling Volleys, maar keerde dus terug naar de regerend Landskampioen in Nederland.

Topsporthal Doetinchem 14.00 u. Orion – Dynamo.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn