RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamictennis Appoldro gaat zelfstandig verder

TENNIS - Dynamictennis Appoldro gaat als zelfstandige vereniging het nieuwe seizoen in! Hiermee is het één van de weinige verenigingen in Nederland die zich volledig en vol enthousiasme gaat toeleggen op deze fantastische sport.

Deze groep heeft al een geschiedenis met het spelen van dynamictennis in Apeldoorn, tot 26 jaar terug. Echter, in 2012 wilde de groep zich verder vormgeven.
Er werden gesprekken gevoerd met de badminton afdeling van Appoldro, het resultaat hiervan was Sportvereniging Appoldro, met twee afdelingen voor beide sporten.Het toenmalige bestuur, heeft de DT-groep goed begeleid in de jaren na 2012. Dynamictennis Appoldro is het toenmalige bestuur van de ‘’omnivereniging’’ dan ook dankbaar voor de mooie samenwerking.

Afgelopen jaar is het gezamenlijke besluit genomen dat beide geledingen volledig zelfstandig gaan draaien en beiden hun eigen naam behouden. De vereniging ‘’Dynamictennis Appoldro’’ is op 5 maart 2020 opgericht. Tot eind augustus is de spelersgroep als DT-geleding nog onderdeel van SV Appoldro.
Vanaf het nieuwe seizoen 2020-2021, gaat de groep DT-spelers een start maken in de nieuw opgerichte vereniging. Het bestuur van Dynamictennis Appoldro is blij te kunnen mededelen dat alles in kannen en kruiken is. Zij wil de sport in Apeldoorn nog verder bekendmaken, zoals zij de laatste jaren al proactief doet. Zoals de club al jaren roept, “het is een sport voor alle leeftijden.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn