RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dutch legend bezocht de Rams

RUGBY – Afgelopen zondag, 13 oktober, bracht voormalig top rugby-speler Tim Visser een bezoek aan the Rams. “De Dutch legend”, zoals Visser in Schotland, waar hij jaren heeft gespeeld, wordt genoemd, was er op uitnodiging van de jeugdafdeling van de vereniging. Visser gaf een ruim één uur durende clinic waarin hij de 50 aanwezige deelnemers de basisvaardigheden van het rugby-spel bij bracht. Volgens Visser essentieel om een goede speler te kunnen worden: “Mensen denken vaak dat rugby heel ingewikkeld is, maar door dit soort clinics te geven hoop ik te laten zien dat door het verbeteren van een aantal basisvaardigheden zoals gooien, vangen, kicken, het allemaal niet zo moeilijk is.” Daarnaast hoopt Visser zieltjes te winnen voor het nobele spelletje:” Als er meer kinderen rugby gaan spelen en de breedte sport groeit, is dat uiteraard ook goed voor de topsport en uiteindelijk ook voor het sterker worden van het Nederlandse team”, verklaarde Visser.

Sinds Tim Visser zijn actieve rugby-carrière begin dit jaar beëindigde is hij nog actief als commentator voor Ziggo Sport en als promotor voor de rugby-sport middels het geven van clinics door het hele land.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn