• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dubbel succes voor Karate-do Smaal

KARATE - Ook dit jaar was Karate-do Smaal op zaterdag 5 oktober bij de Banzai-Cup in Berlijn succesvol. Dit internationale  toernooi met meer bijna 1400 deelnemers uit maar liefst 34 landen, was tevens een kata-meetpunt voor kwalificatie voor de  Europese Jeugd Kampioenschappen 2020. 

Er zat dus best veel druk op de deelnemende karateka’s om op dit toernooi goed te presteren en met name een internationale podiumplaats te verwerven.

Jamie-Bo Schaap wist door te dringen naar de 4e ronde waarin zij de strijd mocht aangaan om het brons, hierin liet ze zien dat trainingen van de afgelopen weken echt zin hebben gehad, een hele mooie 3e plaats voor Jamie-Bo.

Selina Cicek wilde haar Cadetten-periode met een klinkend resultaat afsluiten alvorens over te  stappen naar de Junioren. Dat is gelukt, zij wist elke ronde overtuigend te winnen en wist een plek in de finale te bemachtigen. Daar moest zij het opnemen tegen de Duitse Kampioene. Selina wist dat ze een buitengewone krachtige kata moest uitvoeren om een kans te maken tegen de sterke Duitse. Wat heeft zij prachtig karate laten zien. Ze leek wel een tijgerin die haar tegenstander geen schijn van kans gaf. Zelfs een scheidsrechter die op de mat er naast achterover klapte van zijn stoel bracht haar niet van de wijs. Een verdiende eerste plaats voor Selina!

 

Selina en Jamie Bo samen met Matthew Martens en coach Prince Beaupain

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00