RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouwenvoetbaloverzicht:Driepunters voor vrouwen Klarenbeek en Victoria Boys

VROUWENVOETBAL - De vrouwen van Klarenbeek konden zaterdag in 1B voor het eerst juichen. Na een gelijk spel en een verliespartij vorige week was er nu de eerste winst. Vitesse ’63 werd thuis met 6-1 verslagen. Bij de rust leidde de ploeg van trainer Jan Ligtenberg met 2-0 door doelpunten van Lisanne Luinstra in de 20e speelminuut en Sanne van Dijk vlak voor rust. Diezelfde van Dijk trof na de rust nog twee keer raak en maakte zo haar hattrick compleet. De andere twee doelpunten na rust waren van Cynthia Beekhuis en Kim Heuvelink. Trainer Jan Ligtenberg: “Deze wedstrijd hebben we de ruimtes goed weten te benutten door afwisselend diepe ballen te spelen als het kon en anders de bal goed bij elkaar in de voeten te spelen.”

In Enschede won Victoria Boys in 1C op zondag met 2-3 van Rigtersbleek. “Een lelijke wedstrijd om te zien, maar met een mooi resultaat voor ons”, concludeerde trainer Kirboga. “We hadden een beetje een offday. De passing was echt niet goed. Na de rust ging dat veel beter, en maakten we ook veel minder fouten”. Voor de thee had Sabine Gerrits de Apeldoorners weliswaar nog op gelijke hoogte met Rigtersbleek gebracht maar de thuisploeg greep vlak voor het rustsignaal toch de voorsprong.

Na de rust zorgde Liset Buchwald via twee goals uit corners, waaronder een kopbal, ervoor dat de Apeldoornse vrouwen toch met de eerste driepunter van het seizoen huiswaarts konden keeren.

ZVV’56 verloor zaterdag in 2C met 4-0 uit bij SVZW. Volgens Marcel Das was het niet best:”Het was eigenlijk een voortzetting van ons spel van vorige week. Er ziet voor ons niets anders op dan uithuilen en verder gaan.”