RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Drie maal verlies voor Apeldoornse zaterdagploegen

VOETBAL – De Apeldoornse zaterdagamateurs in 3B hadden niet hun beste dag. Zowel AGOVV, CSV Apeldoorn als Prins Bernhard verloren.

CSV Apeldoorn

CSV verloor in 1D thuis met 2-3 van WHC. Alle drie de doelpunten van de gasten vielen uit standaardsituaties. Nadat WHC voor rust op 01- was gekomen middels een kopbal uit een corner, maakte Sander Krijns een kwartier na rust gelijk, waarbij de doelman van de gasten er niet goed uitzag. Nadat de gasten weer op voorsprong kwamen, zorgde Mitchel Dijkhof, wederom met een afstandschot voor de gelijkmaker (2-2). Vlak voor tijd vloog de als voorzet bedoelde vrije trap van WHC zo maar binnen. Het was uiteindelijk de winnende goal.

Oost, 1D: CSV Apeldoorn - WHC 2-3 (0-1). 45. Jasper Bremmer 0-1, 65. Sander Krijns 1-1, 72. Mitchel Dijkhof 1-2, 81. Jesse Hartgers 2-2, 85. Dijkhof 2-3.

AGOVV

AGOVV verloor in 3B uit bij Zwart Wit ’63 met 4-1. De krachtsverschillen bleken groot in deze wedstrijd. Met de rust leidde de ploeg uit Harderwijk al met 3-0 en dat had nog hoger kunnen uitvallen als er meer kansen waren benut. Na de pauze speelde AGOVV een kwartiertje heel behoorlijk, maar het ontbeerde echte stootkracht. Wel liet de ploeg zien over een aantal prima spelers te beschikken. Goal van de wedstrijd kwam op naam van Frank Averesch. Hij bracht de spanning even terug in de wedstrijd, door vanaf twintig meter op prachtige wijze in de kruisingte schieten. De 4-1 door Oussama Labari vlak voor tijd was voor de statistieken.

AGOVV neemt de elfde plaats op de ranglijst in, met nog maar een marge van vier punten op Rood Wit 58, dat vandaag uit bij Advendo won.

Oost, 3B: Zwart Wit’63 – AGOVV 4-1 (3-0). 28. Reijer Roelofsen 1-0, 42. Dave van der Sluis 2-0, 45. Fabian van Panhuis 3-0, 55. Frank Averesch 3-1, 87. Oussama Labari 4-1

Prins Bernhard

Op eigenveld ging de ploeg uit Uddel in 4C met 0-3 ten onder tegen EFC ’58 en staat momenteel elfde. De ruststand was 0-1.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.