RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Draisma Dynamo voor Champions League naar Finland

Draisma Dynamo begint de jacht naar een Champions League-ticket tegen een Finse tegenstander. Bij de loting voor de eerste kwalificatieronde kwam vrijdag Ford Levoranta Sastamala (VaLePa) uit de koker tevoorschijn.
 
In het European Broadcasting Centre in Luxemburg viel Robin de Kruijff de eer te beurt bij de trekking te assisteren. De Oranje-international koppelde daarbij de Nederlandse en de Finse landskampioenen.
 
VaLePa komt in de week van 5-7 oktober eerst op bezoek in de Draisma Dynamo Arena. Een week later (12-14 oktober) mag Draisma Dynamo in Finland plaatsing proberen af te dwingen voor de tweede kwalificatieronde.
 
Sastamala ligt in het zuidwesten van Finland, bijna 60 kilometer ten westen van Tampere. Geen onbekend terrein. In het seizoen 2010-2011 stuitte Draisma Dynamo in de tweede ronde van de Challenge Cup al eens op ISKU Tampere.
 
Bij winst wacht in de tweede kwalificatieronde de winnaar van de tweedstrijd tussen het Portugese Benfica en de winnaar van het voorrondeduel tussen Bigbank Tartu (Estland) en Lindaren Volley Amriswill (Zwitserland). Mocht Draisma Dynamo de eerste kwalificatieronde niet overleven, dan gaat het verder in de CEV Cup en mag het zich in de 1/32 finales opmaken voor een confrontatie met voormalig Champions League- en CEV Cup-winnaar Tours VB.
 
Tekst: Draisma Dynamo
 
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn