RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Draisma Dynamo heeft selectie nagenoeg rond

Jeroen Rauwerdink, speler Draisma Dynamo (Foto: Wout van Zoeren)

Draisma Dynamo heeft de selectie voor het seizoen 2021-2022 nagenoeg rond. Vast staat dat de landskampioen met een sterk verjongde spelersgroep de titel gaat proberen te verdedigen. Al kan coach Redbad Strikwerda ook na de zomervakantie een beroep blijven op de ervaring van Jeroen Rauwerdink. Het ware liefhebbersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Vandaar dat de routinier, die in september zijn 36e verjaardag viert, heeft besloten er nog een jaar aan vast te knopen.

Terwijl Freek de Weijer en Maikel van Zeist als afsluiting van een bewogen en gedenkwaardig volleybaljaar momenteel nog met Oranje de Apeldoornse eer hooghouden bij de Volleyball Nations League, kijken de technische staf en het management van Draisma Dynamo al over de Oranje sportzomer van 2021 heen. Twaalf spelers liggen er momenteel vast. Met Nico Manenschijn wordt nog gesproken over een mogelijke verlenging van zijn verblijf in de Draisma Dynamo Arena.

Van de kampioensselectie van het afgelopen seizoen nemen Jeroen Rauwerdink, Joris Berkhout, Sjors Tijhuis, Frits van Gestel, Ricardo Hofman, Jeffrey Klok en Stijn de Ruijter de taak op zich om de titel te verdedigen. Zij krijgen daarbij ondersteuning van middenaanvaller Robin Boekhoudt (SSS), diagionaal Martijn Brilhuis (TT Papendal), passer-loper Yannick Bak (TT Papendal), spelverdeler Daan Haanappel (VoCASA) en middenaanvaller Duco Krook (VoCASA).

Freek de Weijer (AOP Kiffissia, Griekenland), Maikel van Zeist, Mats Kruiswijk (ZVH), Sjoerd Hoogendoorn (VIVES IJsseltein), Nathan Fullerton en Wessel Blom keren Draisma Dynamo de rug toe. De Stichting Topvolleybal Dynamo wil Freek, Maikel, Mats, Sjoerd, Nathan en Wessel danken voor hun inzet voor de club en wenst elk van hen veel succes in hun sportieve en maatschappelijke toekomst.

In de begeleidingsstaf neemt Hilbert Klunder de functie van teammanager over van Michiel van Dorsten.

Bron: Draisma Dynamo

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn