RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Donkere wolken voor mannen Aquapoldro

WATERPOLO - Aquapoldro is na een nieuwe nederlaag de rode lantaarndrager in Oost 1A. De ploeg van speler Erik Uittenhout verloor zaterdag met 16-11 van de nummer twee, De Ijsselmeeuwen.

Uittenhout verklaarde na afloop. ,, We waren aanvallend niet scherp genoeg en ook verdedigend hebben we niet gedaan wat we vooraf hadden afgesproken. De komende drie wedstrijden, waaronder die tegen Nunspeet, zijn voor ons heel belangrijk en zullen moeten aantonen of we voldoende kwaliteit hebben om in deze klasse te blijven.”

Aquapoldro deelt de laatste plaats momenteel met Nunspeet dat met 10-9 verloor van laagvlieger ZPC De Hof. “Het staat allemaal zo dicht bij elkaar. Als we vandaag hadden gewonnen, dan hadden we ook zomaar op de vijfde plaats terecht kunnen komen”, filosofeerde Uittenhout. Bij de Apeldoorners was Nick Dalhuizen weer de speler met de meeste treffers achter zijn naam. Hij trof deze wedstrijd vier maal doel.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn