RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Doelpuntenfestijn vrouwen Klarenbeek en Victoria Boys

VROUWENVOETBAL - De vrouwen van Klarenbeek hebben de tweede winst van het seizoen binnen. Ook Victoria Boys won. Het boekte al weer de derde zege op rij.

Thuis won Klarenbeek met 5-0 van HZVV. Nadat Liset van Dijk er binnen de eerste tien minuten al twee binnen had gekopt, was het verzet van Hoogeveen snel gebroken. Vervolgens schoot Kim Heuvelink voor de rust en Cynthia Beekhuis twee keer na de rust het vijftal doelpunten vol. Daarna was de wedstrijd definitief klaar. Volgens de trainer van Klarenbeek was een extra pluspunt dat zijn team ook na de ruime voorsprong scherp bleef om achterin de nul te houden. Dat lukte zeker want Klarenbeek stond in de tweede helft volgens hem HZVV nog maar een paar kansjes toe.

De vrouwen van Victoria Boys namen drie punten mee terug uit Bussum. In het uitduel werd SDO met 3-4 verslagen. Sabine Gerrits scoorde alle vier de doelpunten. Trainer Alparslan Kirboga vond het knap dat zijn ploeg drie keer vanuit achterstand terug wist te komen. De wedstrijd kende een hoog tempo tussen twee gelijkwaardige ploegen: “We hebben deze wedstrijd op karakter gewonnen”, aldus Kirboga. “Meggy Wijnen en Gabrielle Gortworst vond ik een hele sterke wedstrijd spelen, maar dit was wel een echte teamprestatie.” Victoria Boys staat tweede na de derde zege op rij.

De uitwedstrijd van ZVV’56 tegen Genemuiden in 2C werd vanwege de regen voortijdig afgelast.