• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Doelman Koldenhof opgevolgd door Krosse bij CSV

Mike Koldenhof vertrekt na dit seizoen bij csv Apeldoorn. De 22-jarige doelman, die afgelopen zomer overkwam van buurman AGOVV en in de jeugd al eerder speelde op het Orderbos, kan komend jaar zijn werk niet meer combineren met voetballen bij csv Apeldoorn. Daniël Krosse, huidig doelman van het tweede elftal, neemt de plaats van Koldenhof in.

De negentienjarige Daniël Krosse begon met voetballen bij Albatross. Bij de club uit Ugchelen doorliep hij (op een jaar AGOVV na) de jeugdopleiding tot hij als tweedejaars A-junior de overstap maakte naar csv Apeldoorn. Bij de rood-gelen begon hij in de JO19-1 en dit seizoen komt de doelman uit in het tweede elftal en de O21.  

Krosse is blij dat hij volgend seizoen onderdeel is van het vlaggenschip. ,,Sinds mijn komst naar csv Apeldoorn gaat het snel. Ik had niet verwacht dat ik al zo snel de stap zou zetten naar het eerste elftal. Het geeft wel aan dat er veel vertrouwen is en daar ben ik blij mee. Ik heb er alles aan gedaan om dit te behalen, maar ik realiseer mij dat ik op alle fronten moet verbeteren om in de toekomst vaste keeper te worden. Daar blijf ik hard aan werken."

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00