RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Deze Gelderse wielrenners komen in actie op de EK in Apeldoorn

APELDOORN - Jan-Willem van Schip, Shanne Braspennincx, Harrie Lavreysen, Sam Ligtlee en Theo Bos zijn de Gelderse baanwielrenners die geselecteerd zijn voor de WK baanwielrennen in Apeldoorn.

De bondscoaches Hugo Haak en Adriaan Helmantel hebben donderdag de selectie bekend gemaakt voor de Europees kampioenschappen die van 16 tot en met 20 oktober plaatsvinden in Omnisport. 

Jan-Willem van Schip uit Wageningen is geselecteerd voor het omnium, de puntenkoers en madison. Theo Bos uit Hierden en Sam Ligtlee uit Apeldoorn doen mee aan de kilometer tijdrit. Voor Harrie Lavreysen staan de teamsprint, de individuele sprint en de keirin op het programma.

Bij de vrouwen rijdt Shanne Braspennincx uit Arnhem de individuele sprint, de teamsprint en de keirin.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn