RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dennis Licht weer met Running team naar Acht van Apeldoorn

ATLETIEK - Meervoudig Nederlands kampioen Dennis Licht uit Apeldoorn wil weer twaalf lopers de kans geven om onder zijn begeleiding de 'acht van Apeldoorn' te lopen tijdens de Midwintermarathon in Apeldoorn.

Van onze mediapartner Omroep Gelderland

Hiervoor is hij op zoek naar deelnemers die gemotiveerd zijn om dit avontuur met hem aan te gaan. Zo staat op onder andere zijn eigen Facebookpagina de volgende oproep: Na groot succes in 2019, kun jij je weer aanmelden voor het Running Team dat ik ga begeleiden. Schrijf jouw motivatiebrief naar Omroep GLD en vertel waarom wij jou zouden moeten begeleiden om de 8 van Apeldoorn succesvol te volbrengen.

Vorig jaar liepen twaalf, ongeoefende, lopers met een bijzonder verhaal mee in een hardloopgroep van Omroep Gelderland. Dit gebeurde onder begeleiding van Dennis Licht. Uiteindelijk liepen deze twaalf lopers allemaal 8 kilometer hard en kwamen ze over de finish, vol trots.

Als je mee wilt doen en je wordt uiteindelijk uitgekozen dan zorgt het running Team ervoor dat je gezond en fit aan de start verschijnt in februari. En nee, het stopt niet bij de finish. We willen ervoor zorgen dat jij het ook na die tijd blijft oppakken en doorgaat, zo zei Dennis Licht bij De Week van Gelderland.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn