RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dennis Licht richt zich op Mindfulness

ATLETIEK – Voormalig topatleet Dennis Licht heeft zich na zijn topsport carrière aangesloten bij Mindful Run 4 Kids. Dit is een organisatie die door zaken als bijvoorbeeld kinderyoga de emotionele intelligentie van kinderen wil ontwikkelen om hun geluk te verbeteren en de kinderen ook meer in balans te laten komen.

Uiteraard combineert de lange afstandsloper Licht dit met bewegings- en loopoefeningen. De inwoner van Beekbergen kan hier erg van genieten. Volgens Licht is gevoel ook in de topsport een belangrijke factor. Met het laag drempelig aanbieden van Mindfulness willen we kinderen zodanig leren bewegen dat ze geen prestatiedruk ervaren. Dit alles heeft ook te maken met de manier waarop Licht zijn sport altijd heeft beleefd. “We doen dit voor kinderen die juist die prestatiedruk ervaren”, verklaart hij tegenover omroep Gelderland. “Bovendien leer ik hier zelf ook nog eens veel”, dus dat is mooi meegenomen.”

BRON: Omroep Gelderland

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn