RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Deelstra op jacht naar ticket voor Tokyo

ATLETIEK – De Apeldoornse atlete Andrea Deelstra gaat op 29 september op jacht naar een ticket voor deelname aan de Olympische spelen in Tokyo in 2020. Ze doet dit op het onderdeel Marathon.

Hiervoor gaat Deelstra (34) zondag deelnemen aan de marathon in Berlijn, waar ze samen met een andere Apeldoorner, Dennis Licht, een tijd hoopt te lopen onder de 2:28.30, want dat is de huidige geldende limiet voor Tokyo.

In januari gaf Deelstra al aan dat Berlijn voor haar de meest geschikte optie was om vol voor de plaatsingstijd te gaan. Vier jaar geleden deed ze dit ook en toen was haar tijd van 2:26.30 voldoende om de koffers voor Rio te kunnen gaan inpakken. Daar eindigde ze destijds op een voor haar teleurstellende 60ste plaats.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn