RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Deelstra KO na missen limiet

ATLETIEK – Marathonloopster Andrea Deelstra heeft zich tijdens de marathon van Berlijn niet kunnen plaatsten voor de Olympische spelen van Tokio. De 34-jarige Apeldoornse atlete finishte als 11e met een tijd van 2.31,29. Om zich te plaatsen had ze bij de eerste acht loopsters moeten finishen of een tijd van 2.28,30 moeten lopen. Direct na de finish ging Deelstra onderuit en had tot lang na de wedstrijd moeite met het bewegen van haar benen. Gedacht wordt aan een scheurtje in een van haar abductoren.

Ondanks de tegenslag geeft Deelstra niet op en gaat ze toch nog proberen om de limiet te halen. “Ja, ik heb nog een plan B,maar over hoe en wat kan ik nog niets zeggen. Eerst moet ik duidelijk hebben wat er aan de hand is en hoe het herstel zal gaan”, vertelde Deelstra na afloop van de race.

Bron en foto: website Andrea Deelstra.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn