RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Deceptie voor van Hunenstijn

ATLETIEK - De Apeldoornse sprintster Marije van Hunenstijn is er niet in geslaagd om zich met haar team te plaatsen voor de finale van de 4x100 m. estafette. Op het WK in Doha strandde ze met het viertal waar naast van Hunenstijn ook Naomi Sedney, Jamile Samuel en Nargélis Statia Pieter deel van uitmaakten, in de halve finale.

Nederland werd met tijd van 43.01 vierde in de eerste heat maar de tweede halve finale was sneller zodat het Nederlandse kwartet uiteindelijk op een tiende plaats belandde, wat niet voldoende was voor een plekje bij de beste estafetteteams van dit moment.

Startloopster Statia Pieter was vanuit Nederland ingevlogen als de vervanger van de geblesseerde Dafne Schippers. Ondanks haar moeizame wissel met Van Hunenstijn, maar met een goede bocht van Samuel en een eindsprint van Sedney liep Nederland alsnog naar de vierde plaats.

Oranje moest in Qatar de tijden in de tweede heat afwachten en daarna bleek dat de 43,01 niet voldoende was. "Dit is echt heel jammer", vertelde Van Hunenstijn na de race tegen de NOS. "Dit valt tegen, maar we hebben ons best gedaan. Daar ligt het in ieder geval niet aan."

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn