• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Davy Berenschot kampioen Mini-kart

KARTEN – De Apeldoornse Davy Berenschot is dit weekend kampioen geworden bij de kartkampioenschappen die werden gehouden in Eefde. De 10-jarige Davy kwam uit in de Mini-Max, een 125cc Rotax Mini motorklasse.

Het kampioenschap werd afgelopen maanden verreden en ging over zes wedstrijden waarbij iedere keer punten konden worden gehaald. Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd van dit seizoen. En dat ging weer goed voor Davy. Hij won zowel de eerste als ook de tweede race. Datzelfde had hij ook op de andere vijf wedstrijddagen gepresteerd waardoor hij een terechte Kampioen is in de Mini-Max klasse.

En passant pakte hij ook nog even het clubkampioenschap van Kartclub Eefde mee, want hij verzamelde van iedereen (inclusief volwassenen) de meeste punten verzameld gedurende het seizoen en mag zich dus een heel jaar lang Clubkampioen noemen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Radio Marihati
09:00 tot 11:00