RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Daisy gastheer Jeugdmasters

TENNIS - Vanaf vandaag wordt er in Apeldoorn getennist om het Gelders kampioenschap voor de jeugd, de zogenoemde Jeugdmasters. De wedstrijden worden van 16 t/m 21 september gespeeld op het terrein van tennisvereniging Daisy . Aan deze editie nemen ruim 100 jonge tennissers in de leeftijd van 8 t/m 17 jaar deel. Zij spelen in 12 categorieën. Alle spelers zijn geselecteerd door de KNLTB waarbij gekeken is naar de resultaten op de open jeugdtoernooien van het afgelopen seizoen. Voor deze editie wordt alleen de top van de ranking uitgenodigd. Van de 20 spelers die uit Apeldoorn afkomstig zijn, komen er drie van het thuisspelende Daisy-team.

Het toernooi wordt gespeeld van maandag t/m vrijdag van 16:00 uur tot 21:00 uur. Op woensdagmiddag beginnen de wedstijden al om 14:00 uur. Alle finales worden gespeeld op zaterdag 21 september vanaf 09:30 uur. De wedstrijden zijn te zien op het terrein van ALTV Daisy aan de Callunalaan in Apeldoorn.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn