RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

CSV verspeelt winst diep in blessuretijd

VOETBAL – De zaterdagverenigingen deden geen goede zaken. CSV Apeldoorn verspeelde in de blessuretijd de overwinning. AGOVV en Prins Bernhard wisten eveneens niet te winnen.

CSV Apeldoorn

CSV Apeldoorn leek drie punten over te houden aan het duel tegen Hierden. Zeker nadat in de eerste helft Fedde Timmer en Jesse Hartgers de rood-gelen op een 0-2 voorsprong hadden gezet. In de tweede helft moesten Romano Luhukay en Fedde Timmer er met blessures vanaf. Zij werden vervangen door respectievelijk Mike de Beer en Rachid Boughalab, die zijn debuut maakte.

Hierden kwam echter snel weer terug in de wedstrijd door een benutte strafschop van Ewout Mulder en bleef vervolgens uit alle macht drukken op de gelijkmaker. Die leek niet te vallen, maar diep in de blessuretijd (90+7) liet CSV Keeper Dean Bredewolt een vrije trap los, die vervolgens door Dani Cloteda werd binnengetikt. Hoewel de treffer in eerste instantie werd afgekeurd, kende de scheidsrechter even later de treffer toch toe. Ondanks fel protest van CSV moesten de Apeldoorners genoegen nemen met het ene punt.

AGOVV

Tijdens een waar doelpuntenfestijn in Wageningen heeft AGOVV zaterdagmiddag wederom aan het kortste eind getrokken. Ditmaal werd er verloren van SKV met 6-4.

De ploeg van trainer Gerrit Brouwer ging met een 1-2 voorsprong de rust in, maar moest toch na de pauze vijf doelpunten van SKV incasseren. AGOVV scoorde zowel in de eerste (twee keer Marco Bosz) als in de tweede helft tweemaal (Hakan Soykan en Lars Hoekman), maar dit was niet voldoende om resultaat in Wageningen te boeken.

Prins Bernhard

In 4C kwam Prins Bernhard na twintig minuten spelen op 0-1 door Aart van de Kuilen. Martin Kok maakte voor RDC voor de rust nog gelijk en zette zijn ploeg na de pauze meteen op een 2-1 voorsprong. Een kwartier na rust werd die nog vergroot door Jorrit Draaijer. Met nog tien minuten op de klok bracht Arjen Koetsier Prins Bernhard weer terug in de match, maar de tijd was te kort om er nog een gelijkspel uit te kunnen slepen.