RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

CSV en WSV bekeren verder

VOETBAL – CSV Apeldoorn heeft de uitwedstrijd tegen Voorwaars Twello zaterdagmiddag met 0-5 gewonnen. Door de winst is de club verzekerd van de volgende bekerronde. In Twello maakten Jeffrey van Amersfoort en Sander Krijns voor de rust de enige twee doelpunten. Na de thee maakte Olaf Kluitenberg er nog eentje bij en zorgde Steven van Es met twee doelpunten voor de 0-5 eindstand, waardoor CSV Apeldoorn dus ver gaat in het bekertoernooi.

WSV

Zondag tweedeklasser WSV won thuis met 3-0 van Nunspeet. Ife Oduguwa opende na 25 minuten de score voor de thuisploeg. Na de rust maakten Burak Tekay en Noah Taribuka vlak voor tijd een einde aan alle onzekerheid voor de thuisploeg. De winst was genoeg om na een eerder gelijk spel en de overwinning van vorige week ook een ronde verder te komen in het bekertoernooi.

Zonder in actie te komen is ook AGOVV een ronde verder in de beker. VeVo verloor namelijk de laatste wedstrijd tegen ESC.

Alle uitslagen van de zaterdag 14 september

14.30: DSV ‘61 - SV Prins Bernard: 4 - 0

17.00: Voorwaart T. - CSV Apeldoorn:0 - 5

17.00: WSV- Nunspeet: 3 - 0

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn