RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Corona drukt stempel op volleybalcompetities

VOLLEYBAL - De Apeldoornse volleybalverenigingen Dynamo en Alterno zagen de helft van hun vlaggenschepen dit weekend aan de ketting blijven liggen. In alle gevallen was corona de spelbreker.

Bij Dynamo bleven de mannen thuis door Coronaperikelen bij tegenstander VCN Capelle. De vrouwen mochten wel aan de bak en gingen op wereldreis naar Groningen. Aan die trip hielden de rood-gelen slechts een schamel puntje over (3-2), doordat de vijfde set door de thuisploeg Donitas met 15-8 ruim werd gewonnen.

Alterno

De vrouwen van Alterno mochten ook weer eens een zaterdag andere dingen doen. Bij Dynamo Tubbergen was het raak en dat betekende voor de tweede keer een gedwongen rust voor Wilfried Groothuis en zijn team. De mannenploeg speelde wel. In de Alternohal werd het duel tegen Aetos al op vrijdagavond afgewerkt. De thuisploeg won met 3-1 en blijft het goed doen in de tweede divisie.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn