RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Concours Hippique Apeldoorn

PAARDENSPORT - Op zaterdag 21 september wordt op het voorterrein van Paleis Het Loo de eerste editie van Concours Hippique Apeldoorn gehouden. Dit paardensportevenement is een voortzetting van de vroegere Apeldoornse Ruiter- en Menkampioenschappen. Die werden voor het eerst georganiseerd in 1963 en vormen sindsdien ieder jaar een hoogtepunt op de kalender van een groot aantal ruiters en menners. De organisatie heeft dit jaar gekozen voor een geheel nieuw concept op een geheel nieuwe locatie. Daar hoort natuurlijk een geheel nieuwe naam bij: Concours Hippique Apeldoorn. Onderdeel van het evenement is het Apeldoorns kampioenschap. Hieraan kunnen ruiters deelnemen die binnen de grenzen van de gemeente Apeldoorn wonen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn