RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Columbia Veeneman driedaagse eind december in sporthal Zuiderpark

In sporthal Zuiderpark vindt de Columbia Veeneman driedaagse dit jaar weer plaats. Dit is op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 december.

Er zal gespeeld worden in de volgende categorieën: O-11, O-13, O-15, O-17, O-19 en de senioren. De verenigingen die om de prijzen gaan strijden zijn: Robur et Velocitas, CSV Apeldoorn, WSV, SV Beekbergen, Groen Wit 62, Victoria Boys, Albatross en uiteraard de organiserende vereniging Columbia.

De loting voor de indeling van de poules bij de senioren was gisteren. In poule A zitten: CSV Apeldoorn, Albatross, Columbia en Groen Wit 62. In poule B zitten: Robur et Velocitas, Victoria Boys, WSV en SV Beekbergen.

Net als bij de laatste edities zal Nieuwsblad Stedendriehoek in december weer een speciale bijlage maken waarbij ook het hele speelschema is opgenomen. De loting van deze driedaagse is te zien op ons Youtube kanaal.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn